24 Zekice Temizlik Tüyosu!

Youtube'da yayınladığı ilginç bilgilerle adından söz ettiren ünlü Youtuber 5 Dakikada Hallet Kızlar, yayınladığı videosunda takipçileriyle 24 zekice temizlik tüyosunu paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç bilgilerle adından söz ettiren ünlü Youtuber 5 Dakikada Hallet Kızlar, yayınladığı videosunda takipçileriyle 24 zekice temizlik tüyosunu paylaştı. Ünlü Youtuber bu videoda sizinle, zaman kazanmanıza, daha etkili temizlik yapmanıza ve hatta kendi temizlik ürünlerinizi hazırlamanıza yardımcı olacak bazı hayat değiştirici temizlik tüyoları paylaşmak istedi.

 

İşte o tüyolardan bazıları.. 

 

-Diş macunu ve kola kullanarak kendi lavabo temizleyicinizi hazırlayabilirsiniz.

 

- Kamera lenslerinizin parlaması için, bir yumurtanın dibini yakın ve bunu bir makyaj pamuğuna sürün, ardından biraz diş macunu uygulayın ve işte sonuç!

 

- Biraz streç filmle klozet boşluğunun üstünü tamamen kaplayarak tuvaletinizi açabilirsiniz. Ardından sifonu çekin ve işte hazır.

 

-Pişirme kabınızı temizlemek için, biraz karbonat uygulayın ve üstüne sirke sıkın. Bunun ardından sadece 5 dakika bekleyin ve kazıyarak çıkartın.

 

-Mikrodalganızı temizlemek için, su ve sirke dolu bir kâseyi içine yerleştirin. Isıtın ve silerek temizleyin.

 

- Size ayrıca her durum için kendi temizleyicinizi nasıl yapabileceğinizi göstereceğim. Mesela halı temizleyici, dezenfektan ve daha fazlası.

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.