4 Saatte Kel Görünüme Son Veren Eşsiz Teknoloji Gündem Oldu!

Ülkemizde ve dünyada bir çok insan saç kaybı ve kellik ile mücadele ederken, İngiltere'den Türkiye'ye getirilen Saç Derisi Mikro Pigmentasyon (SMP) teknolojisi bu sorunla mücadele eden hastalara umut oldu. 

 

Ülkemizde ve dünyada bir çok insan saç kaybı ve kellik ile mücadele ederken, İngiltere'den Türkiye'ye getirilen Saç Derisi Mikro Pigmentasyon (SMP) teknolojisi bu sorunla mücadele eden hastalara umut oldu. Son dönemde tüm dünyanın ortak sorunlarından biri olmaya devam eden saç kaybı ve kellik problemi için İngiltere'den Türkiye'ye getirilen Saç Derisi Mikro Pigmentasyon (SMP) teknolojisi bu sorunla mücadele eden hastalara umut oldu.

 

Nişantaşı'nda faaliyet gösteren ve sunduğu hizmet ve teknoloji bakımından saç ekimi yapan diğer firmalardan ayrılan bir merkez İngiltere'den getirdiği Saç Derisi Mikro Pigmentasyon (SMP) teknolojisi ile saç kaybı ve kellik problemiyle mücadele eden hastalara umut oldu. 

 

 

Saç Derisi Mikro Pigmentasyon (SMP) Teknolojisi Nedir? 

 

SMP tekniği, saç dökülmesinin şekli veya boyutu ne olursa olsun, dünya çapında binlerce erkeğin doğal ve modern bir görünüm elde etmesine yardımcı oldu. SMP® şunları yapabilir:

 

Daha doğal, daha kalın bir ön saç çizgisi görünümünü yaratır.

Ağır veya tekrarlayan saç dökülmesi semptomlarını kalıcı olarak kamufle eder.

Saç ekiminde donör olarak alınan şerit veya FUE ameliyatından kaynaklanan yara izlerini kamufle eder.

Doğum lekeleri, yara izleri veya yanıkları gizlemeyi sağlar.

Saç ekimi ile kombinasyon çözüm olarak çalışır, aralardaki boşlukları doldurur.

 

 

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız klinik yöneticisi uygulama uzmanı Yusuf Hacıevliyagil SMP uygulamasının saç derisi mikro renklendirme işlemi olduğunu fakat bunun ülkemizde saç dövmesi olarak tanındığını belirtirken "Saç kaybı yaşayan bireylere 3 numara saç görüntüsü sağlıyoruz. 3-4 saat içerisinde, saç kökü görüntüsünü yoğunlaştırdığımız bu uygulamayı, saç kaybı yaşayan her birey yaptırabilir. SMP uygulamasındaki hedefimiz, saç kaybı yaşayan bireylerin beklentilerini, kısa süre içinde doğal ve yoğun bir görünüme kavuşturarak ve üç boyutlu saç kökü görüntüsü oluşturarak karşılamak" ifadelerini kullandı. 

 

4 Yıllık Yara İzleri 4 Saatte Yok Oldu! 

 

Bu teknolojiyi ülkemize getirmeye karar veren klinik direktörü Tyla Angelis ise yaptığı açıklamada teknolojiyle tanışma serüvenini anlatırken "Saçlarımı tekrar kaybettiğimde, kafamın arkasındaki yaralarım çok fazla gözükmeye başlamıştı. Ardından saç ektirme işlemini tekrarladım. Tekrar aynı problemi yaşadım ve yaralarım arttı. 2009 yılında İngiltere’de, His Hair’in kurucusu Ian Watson ile tanıştım. Ian Watson, bu sıkıntılarımı çözebileceğini söyledi ama ben inanmadım. Sonra kaybedeceğim bir şey olmadığı için denemeye kara verdim. Uygulamadan, beklentimden farklı bir sonuç gördüğümden dolayı şaşkınlık ve mutlulukla çıktım. Beni tanıyanlar sonuca çok şaşırdılar ve çok başarılı bir işlem olduğunu söylediler. Bu işlemi yaptıralı 11 sene oldu ve çok doğal görünen bir sonuç elde ettim." ifadelerini kullandı.