5 Adımda Kalıcı Bronzluk

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de bronzluktur. Güzelliğe önem veren kadınlar kalıcı bronzluğu tercih eder.. Genellikle herkesin ilgilendiği kalıcı bronzluk sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih etmediği bu işlem nedir? Nasıl olunur? İşte cevabı haberimizde...

 

Yaz boyu sürecek kalıcı bir bronzluğa giden yol, güneşlenme süresinden değil, etkili bir vücut bakımından geçiyor. Bronz görünümün uzun süre kalıcılığı için vücudun hep nemli kalması gerektiğini unutmayın ve 5 adımda kalıcı bronzluk.

 

1- Peeling 

 

Sağlıklı bir cilt için peeling önemli adımlardan bir tanesi. Haftada bir kere, duş sırasında cilde uygulayacağınız vücut peelingi, cildi ölü deriden arındırıp nemlendirirken, bronzluğunuzu korumanıza yardımcı olacaktır.

 

2- Vücut yağlarını keşfedin

 

Cildi kurutabilecek içeriklere sahip, zararlı koruyucu ve yapay parfümlü duş jellerine veda edin. Bu ürünler duş sonrasında cildi kurutacağı için, kalıcı bronzluğa zarar verebilir. Bunun yerine hafif ıslak vücuda uygulayacağınız vücut yağı ve kremlerini tercih edin. Vücut yağları nemi hapseder ve içeriğindeki doğal yağlarla cildi besler.

 

3- Güneş sonrası bakımı

 

Düzenli kullanılan nemlendirici kremler, cildin günlük nem ihtiyacını karşılamak için başarılı olsalar da; güneş sonrası bakımı için zayıf kalabilirler. Güneş sonrası bakım kremleri, kuru ciltte meydana gelebilecek kızarıklık, kaşıntı, gerginlik gibi endişeleri antioksidanlarla dolu formülleriyle hedefler, cildi yatıştırıp iyi hissetmenizi sağlar. Bu nedenle güneşe maruz kaldıktan sonra güneş sonrası bakım ürünlerini kullanmanız önerilir.

 

4- Nemlendirici krem 

 

Yaz mevsimlerinde güneşe maruz kalınmasa bile, hava şartlarından dolayı vücudun daha çok neme ihtiyacı olur. Denkleme bronzluğu korumak da eklenince, nemlendirici seçiminizi daha yoğun formüllü ürünlerden yana yapmakta fayda var.

 

5- Parlak bronzluk

 

Bronz tenin doğal ışıltısını destekleyen ışıltılı yağlar, bu yaz tam istediğiniz görünüme kavuşmanızda büyük rol oynayacaktır.



Etiketler: