Acun Ilıcalı'dan Dikkat Çeken Açıklamalar! Herşeyi Kızlarım İçin Yaparım!

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Hürriyet gazetesinden Hakan Gence'nin sorularını yanıtlarken, yine çok konuşulacak ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Hürriyet gazetesinden Hakan Gence'nin sorularını yanıtlarken, yine çok konuşulacak ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Hürriyet gazetesinden Hakan Gence'nin sorularını yanıtlarken, yine çok konuşulacak ifadeler kullandı.

 

İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamalarından öne çıkanlar.. 

 

acun ilicali kizlari1

 

Dört kız babası olmak nasıl bir duygu?

 

Kızlarımı gördüğüm zaman mutluluktan ölecek gibi oluyorum. Allah bana dört ayrı karakterde, birbirinden efendi, şımarıklık duygusundan uzak, ünlü birinin kızı olmayı kaldırabilen kızlar nasip etti. En büyük kızım Banu, ismini babamın koyduğu, rahmetli anne ve babamın gördüğü tek kızım. O yüzden benim için bambaşka bir yerde. Leyla bana benim küçülmüş halim gibi geliyor. Yasemin sevimlilikten ölecek, deliriyorum onun için. Melisa, babasının gücünü doğduğu andan beri yaşamış biri olmasına rağmen benden bir şey almamı isterken bile rica eden, dünya tatlısı bir kız.

 

acun ilicali kizlari2

 

Hiç erkek çocuğunuz olsun istediniz mi?

 

Hep hayırlısını istedim. Beni mutlu etmeyecek bir erkek çocuğum olacağına bin kere kızım olsun daha iyi.

 

acun ilicali kizlari3

 

Sihirli Annem’ dizisinin yeniden ekrana dönmesinin arkasında kızınız Melisa olduğu ortaya çıktı...

 

Elimden gelen her şeyi kızlarım için yapmaya çalışıyorum. Mesela büyük kızım Christina Aguilera hayranıydı. Bütün odası posterleriyle doluydu. ‘Var mısın Yok musun’a ilk konuk olarak bir günlüğüne Christina Aguilera’yı Türkiye’ye getirdim. Kızımla vakit geçirdi, şarkı söyledi, gitti. Ben o mutluluğu yaşamış bir babayım. Allah izin verirse de elimden geleni yaparım. Melisa’nın ‘Sihirli Annem’ tutkunu olduğunu da kahvaltıda gördüm, baktım heyecanla seyrediyor, ben de yeniden yapmak istedim. Seyircilerden de bir içeriğin yeniden çekilmesi için talep gelirse onları da ele alırız.

 

acun ilicali kizlari4

 

 

acun ilicali kizlari5

 

acun ilicali kizlari6

 

acun ilicali kizlari7