Afşin Yurdakul Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

AfÅŸin Yudakul kimdir? Habertürk'te sunduÄŸu haber bültenleriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü haber spikeri AfÅŸin Yurdakul ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki AfÅŸin Yurdakul kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

AfÅŸin Yudakul kimdir? Habertürk'te sunduÄŸu haber bültenleriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü haber spikeri AfÅŸin Yurdakul ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü haber spikeri AfÅŸin Yurdakul ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki AfÅŸin Yurdakul kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

afsin yurdakul kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Afşin Yurdakul kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

AfÅŸin Yurdakul kimdir? AfÅŸin Yurdakul 1982 yılında Ä°stanbul'da dünyaya geldi. Lisans eÄŸitimini ABD'de Columbia Üniversitesi Gazetecilik Fakültesi Televizyonculuk ve Uluslararası Habercilik bölümünde tamamladı. Mezuniyetinin ardından CBS, Al Jazeera ve SkyNews kanallarında çalıştı. Bunun yanı sıra yabancı dergilerde editörlük yaptı. 1982 yılında dünyaya gelen sunucu AfÅŸin Yurdakul,üniversite eÄŸitimini Columbia Üniversitesi Gazetecilik Fakültesi Televizyonculuk ve Uluslararası Habercilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Mezuniyetinin ardından CBS, Al Jazeera ve SkyNews kanallarında görev aldı. Bunun yanı sıra yabancı dergilerde Ä°ngilizce olarak çeÅŸitli yazılar kaleme aldı.