Ahmet Kural Tasarladığı Tişörtlerle Çocuklara Umut Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ahmet Kural, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda tasarladığı tişörtleri paylaşırken, bu tişörtlerden elde edilen gelirlerin çocukların hayallerini gerçekleştirmek için kullanılacağını söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ahmet Kural, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda tasarladığı tişörtleri paylaşırken, bu tişörtlerden elde edilen gelirlerin çocukların hayallerini gerçekleştirmek için kullanılacağını söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ahmet Kural, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda tasarladığı tişörtleri paylaşırken, bu tişörtlerden elde edilen gelirlerin çocukların hayallerini gerçekleştirmek için kullanılacağını söyledi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bu tişörtleri ben tasarladım ve elde edilecek gelirle Make a Wish Turkey'nin çocuklarının hayalleri gerçek olacak! Haydi sen de giy, sen de paylaş" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;