Ajda Pekkan'dan Dikkat Çeken AÅŸk Açıklaması! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Ajda Pekkan önceki gün Bursa'da konser verirken, yaptığı aÅŸk açıklaması ile gündeme damga vurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Ajda Pekkan önceki gün Bursa'da konser verirken, yaptığı aÅŸk açıklaması ile gündeme damga vurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü sanatçı Ajda Pekkan önceki gün Bursa'da konser verirken, yaptığı aÅŸk açıklaması ile gündeme damga vurdu.  

 

CNN Türk'ün haberine göre, Ajda Pekkan Bursa konserinde hayranlarıyla dertleÅŸti. Süperstar konserinde artık aÅŸka inancının kalmadığını da belirtti. Ajda Pekkan, 5 yıl aÅŸk yaÅŸadığı Bülent ÇavuÅŸoÄŸlu ile 1.5 yıl önce ayrılmış, geçtiÄŸimiz yaz da adı Hakan Altun ile aÅŸk dedikodularına karışmıştı. Bursa’daki konserinde seyircilere artık aÅŸka inanmadığını söyleyen Ajda Pekkan "AÅŸk dediÄŸiniz ÅŸey koca bir yalan. Bana bakın, sakın inanmayın aÅŸka falan. EÄŸer kendinizi seviyorsanız aÅŸk odur iÅŸte” dedi.



Etiketler: