Ajda Pekkan'ın Yeni İmajı Sosyal Medyada Gündem Oldu! Kime Benzetildi?

Ajda Pekkan yeni imajıyla kimlere benzetildi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Süperstar lakaplı ünlü sanatçı Ajda Pekkan yılbaşına yenilediği imajıyla girerken, yeni imajı sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından olmayı başardı. Peki Ajda Pekkan yeni imajıyla kimlere benzetildi? Cevaplar haberimizde..

 

Ajda Pekkan yeni imajıyla kimlere benzetildi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Süperstar lakaplı ünlü sanatçı Ajda Pekkan yılbaşına yenilediği imajıyla girerken, yeni imajı sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından olmayı başardı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Süperstar lakaplı ünlü sanatçı Ajda Pekkan yılbaşına yenilediği imajıyla girerken, yeni imajı sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından olmayı başardı. Peki Ajda Pekkan yeni imajıyla kimlere benzetildi? Cevaplar haberimizde..

 

ajda pekkan in yeni imaji sosyal medyada gundem oldu yeni imaji kime benzetildi

 

Ajda Pekkan yeni imajıyla kimlere benzetildi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Süperstar lakaplı ünlü sanatçı Ajda Pekkan yılbaşına yenilediği imajıyla girerken, yeni imajı sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından olmayı başardı. Ajda Pekkan yeni imajıyla kendinden daha çok şu isimlere benzetildi: Gülşen, Çağla Şıkel, Emel Sayın, Eda Ece, Seda Sayan, Ivana Sert, Barbie Bebek…

 

İşte Ajda Pekkan'ın yeni imajı;



Etiketler: