Akrep Dizisinin 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Oyuncu kadrosunda Evrim Alasya, Demet Akbağ, Yusuf Çim ile Bekir Aksoy’ Müge Su Şahin, Taha Baran Özbek ve Esila Umut gibi oyuncuların yer aldığı Star TV'nin yeni yayın dönemindeki iddiaları yapımları arasında yer alan Akrep dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı. 

 

Oyuncu kadrosunda Evrim Alasya, Demet Akbağ, Yusuf Çim ile Bekir Aksoy’ Müge Su Şahin, Taha Baran Özbek ve Esila Umut gibi oyuncuların yer aldığı Star TV'nin yeni yayın dönemindeki iddiaları yapımları arasında yer alan Akrep dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığı 1441 Yapım'ın üstlendiği, çekimleri Kasım 2020'de Beykoz'da başlayan Akrep dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı. 

 

Daha önce "İstanbul'lu Gelin" için inşa edilen Emgen Konağı'nın restore edilerek yeniden kullanıldığı Akrep dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Senaryosu Erkan Birgören tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu Akrep dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin fragmanı kısa sürede binlerce kez izlenirken, sosyal medyada dizinin hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 

 

İşte Akrep dizisinin 7. bölüm fragmanı;