Akşam İç Gece Boyu Yağ Yak!

Youtube'da yayınladığı sağlıklı bilgiler ile tanınan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçilerine yağ yaktıran, metabolizmayı hızlandıran ve hızlı kilo verdiren içecek hakkında bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlıklı bilgiler ile tanınan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçilerine yağ yaktıran, metabolizmayı hızlandıran ve hızlı kilo verdiren içecek hakkında bilgiler verdi. Seher Akgül bugün videosunda göbek yağlarını eriten bölgesel zayıflamaya katkısı olan müthiş bir kür hakkında konuştu. Hazırlaması gayet güzel bir o kadar da faydalı bu içeceği bir kez yapsanız her gün içmek isteyeceksiniz. Bunun yanında keyifle incelmenize şahit olacaksınız.

 

Şişkinlik ve ödem problemleri içinde birebir olan bu kürü mutlaka denemelisiniz. Akşam yemeklerinden sonra oluşan o ağırlık hissini bir saat içinde hızlıca alıp bağırsaklarınızı çalıştırarak metabolizmayı son derece hızlandıran bu kür harika.

 

Aynı zamanda bu kürle karaciğer yağlanmasının da üstesinden geleceksiniz. İşte bu harika kür için gereken malzemeler..

 

Malzemeler:

 

1 Salatalık

1 Limon

1 Bardak Su

15-16 dal maydanoz

Yarım çay kaşığı zencefil

Birkaç yaprak taze nane

 

Yapılışı:

 

Tüm malzemeler robotta sıvı hale gelinceye kadar olabildiğince ince şekilde çekilir ve akşam yemeğinden yarım saat ya da bir saat sonra tüketilir.

 

Daha fazla detay için aşağıda paylaştığımız link üzerinden Seher Akgül'ün videosunu takip edebilirsiniz.