Alanyaspor Kadrosunu Mert Yusuf Torlak Ä°le Güçlendirdi!

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Akdeniz temsilcisi Alanyaspor, bu baÄŸlamda yaptığı çalışmalarda Almanya ekibi Greuther Fürth forması giyen 19 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Mert Yusuf Torlak'la 5 yıllık sözleÅŸme imzaladıklarını açıkladı.

 

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Akdeniz temsilcisi Alanyaspor, bu baÄŸlamda yaptığı çalışmalarda Almanya ekibi Greuther Fürth forması giyen 19 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Mert Yusuf Torlak'la 5 yıllık sözleÅŸme imzaladıklarını açıkladı. Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Akdeniz temsilcisi Alanyaspor, bu baÄŸlamda yaptığı çalışmalarda Almanya ekibi Greuther Fürth forması giyen 19 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Mert Yusuf Torlak'la 5 yıllık sözleÅŸme imzaladıklarını açıkladı.

 

Fanatik'in haberine göre; Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, geçen sezon Almanya ekibi Greuther Fürth forması giyen 19 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Mert Yusuf Torlak'la 5 yıllık sözleÅŸme imzaladıklarını açıkladı. Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor , geçen sezon Almanya ekibi Greuther Fürth takımında forma giyen Mert Yusuf Torlak ile 5 yıllık sözleÅŸme imzaladı. Alanyaspor'un tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuÅŸan baÅŸkan Hasan ÇavuÅŸoÄŸlu, “Takımımızın ilk transferini Almanya’nın Greuther Fürth takımında oynayan Mert Yusuf Torlak ile yapıyoruz. Gelecek vadeden bir oyuncu Mert Yusuf Torlak, hem kendisine hem de Alanyaspor’umuza hayırlı uÄŸurlu olsun. Mert kardeÅŸim de burada aÄŸabeyleri gibi kendisini geliÅŸtirecek. Hedefleri için çok çalışıp gelecekte iyi yerlere geleceÄŸine inanıyorum” dedi. Akdeniz ekibinin yeni oyuncusu Mert Yusuf Torlak ise Alanyaspor’a transfer olduÄŸu için çok mutlu olduÄŸunu belirterek, “Alanyaspor’a gelmekle en doÄŸru kararı verdiÄŸimi düÅŸünüyorum. Ä°nÅŸallah her ÅŸey istediÄŸimiz gibi olur” diye konuÅŸtu.