Aleyna Tilki'den Depremzede Çocukların Evlendirilmesiyle İlgili Diyanet'in Fetvasına Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda depremzede çocukların evlendirilmesi ile ilgili yayınlanan Diyanet'in fetvasına tepki gösterirken, dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda depremzede çocukların evlendirilmesi ile ilgili yayınlanan Diyanet'in fetvasına tepki gösterirken, dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda depremzede çocukların evlendirilmesi ile ilgili yayınlanan Diyanet'in fetvasına tepki gösterirken, dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Şu anda gözleri korku ve telaşla bakan,acısı dünyanın çatlaklarına kadar derinleşmiş çocukların en büyük ihtiyacı güven hissetmek,çocuk olduğunu bilmek ve oyun oynamaya devam edebilmekken nasıl konu onların evlenmesine gelir? Bu akıl almaz zihniyete kardeşlerimizi harcatmayız!" ifadelerini kullanan Tilki sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

aleyna tilki den depremzede cocuklarin evlendirilmesiyle ilgili fetvaya tepki