Aleyna Tilki'nin Makyajsız Hali Dikkat Çekti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansırken makyajsız hali ile dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansırken makyajsız hali ile dikkat çekti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve yayınladığı şarkılarla magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansırken makyajsız hali ile dikkat çekti. 

 

Çıktığı alışveriş turunda objektiflere yansıyan Aleyna Tilki'nin makyajsız hali dikkatlerden kaçmadı. Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Aleyna Tilki, bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Tilki'nin, kabanını terlikleriyle kombinlediği farklı tarzı dikkat çekti.

 

"YENİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

 

Son şarkısı 'Tanırım İntiharı' ile ilgili geri dönüşlerin çok olumlu olduğunu ve bu durumdan mutluluk duyduğunu ifade eden genç şarkıcı, yeni çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.

 

MAKYAJSIZ ALEYNA

 

Ayrıca Aleyna Tilki'nin makyajsız haliyle objektif karşısına geçmesi de dikkatlerden kaçmadı.



Etiketler: