Ali Fuat Serpen'den Öksürük Kürü Tarifi!

Ünlü doktor Ali Fuat Serpen, Instagram sayfasından paylaştığı video ile şu dönemde çok sık karşılaşılan öksürük sorunu için öksürük kürü tarifi verdi.  

Çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı çocuk doktoru Ali Fuat Serpen, şu dönemde çok sık karşılan öksürük problemi için kür tarifinde bulundu. 1 yaş ve üzerindeki çocuklar için olan fakat ebeveynlerin de rahatlıkla kullanabileceği bu kürün tarifini aşağıda bulabilirsiniz. 

ÖKSÜRÜK KÜRÜ TARİFİ: 

MALZEMELER

1 orta boy siyah turp. .

1 diş sarımsak. .

1 tatlı kaşığı çörek otu. 

2 yemek kaşığı bal 

Bütün malzemeleri akşamdan karıştırıp, turpun altına sızması için küçük bir delik açtıktan sonra 12 saat süzmeye bırakmalısınız. 12 saat geçtikten sonra kürü tüketebilirsiniz.

Bu kürün; öksürük iyileştirici, doğal antibiyotik özelliği ile tedavi edici ve antioksidan etkisi ile bağışıklığı güçlendirici özelliği olduğu unutmayınız!!!

Bu gönderiyi Instagram'da gör

MERHABAM VİDEOMA SIĞMASADA HERKESE MERHABALAR İYİ AKŞAMLAR 1 DK YA SIĞDIRMAYA ÇALIŞTIM AMA TEKRAR YAZMAKTA FAYDA GÖRÜYORUM. MALZEMELER + 1 YAŞ 1 orta boy siyah turp. . 1 diş sarımsak. . 1 tatlı kaşığı çörek otu. 2 yemek kaşığı bal @egricayirbali Bütün malzemeleri akşamdan karıştırıp, turpun altına sızması için küçük bir delik açtıktan sonra 12 saat süzmeye bırakmak ve sonrasında tüketmek. Hazırladığım karışım aile boyu ☺️ . . . Bu kürün; öksürük iyileştirici, doğal antibiyotik özelliği ile tedavi edici ve antioksidan etkisi ile bağışıklığı güçlendirici özelliği olduğu unutmayınız!!! Afiyet Şifa olsun inşAllah... . . . . LÜTFEN FAYDALANMASINI İSTEDİĞİNİZ HERKESİ ETİKETLEMEYİ UNUTMAYIN!!! AMAÇ ÇOCUKLARIMIZI İLAÇ KULLANMAYA GEREK KALMADAN DOĞAL YOLLARLA HASTALIKLARDAN UZAK TUTABİLMAK. #uzmdralifuatserpen #istanbulcocukdoktoru #miniklerindoktoru #bakırköyçocukdoktoru #instagood #like #iganneleri #hamileanneler #uykusuzanneler #anne #bebek #video #keşfet #likeforfollow #follow #like4like #follow4followback #pediatrist #pediatrician #doktor #like #astım #zatürre #öksürük #bronşit

Ali Fuat SERPEN/Çocuk Doktoru (@uzm.dr.alifuatserpen)'in paylaştığı bir gönderi ()