Alican Yücesoy İle Hande Subaşı'nın Kar Eğlencesi Beğeni Topladı!

Soğukların kendini göstermesiyle, İstanbul'u beyaz örtü kaplarken, ünlü iş adamı Alican Yücesoy ile sevgilisi Hande Subaşı soluğu evlerinin bahçesinde alarak yağan karın tadını çıkardılar. 

 

Soğukların kendini göstermesiyle, İstanbul'u beyaz örtü kaplarken, ünlü iş adamı Alican Yücesoy ile sevgilisi Hande Subaşı soluğu evlerinin bahçesinde alarak yağan karın tadını çıkardılar. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Subaşı ile sevgilisi ünlü iş adamı Alican Yücesoy, İstanbul'u kaplayan karın tadını evlerinin bahçesinde çıkardılar. 

 

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden iş adamı Alican Ulusoy ve sevgilisi Hande Subaşı karın yüzünü göstermesiyle soluğu evlerinin bahçesinde aldı. İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı birçok ünlü ismi evlerinin bahçesine döktü. Karın tadını çıkaran isimler arasında da ünlü iş adamı Alican Bey ve oyuncu sevgilisi Hande Subaşı da vardı. Hande Hanım bu keyifli andan çekilen kareleri de "Olağan şeyleri ne kadar da özler olduk artık..." notuyla Instagram hesabından paylaştı.

 

hande subasi alican yucesoy kar keyfi