Alina Boz Hiç Geçmiyor Diyerek Gala Fobisini Anlattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alina Boz, bir dergiye yaptığı açıklamada galalarla ilgili fobisini anlattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alina Boz, bir dergiye yaptığı açıklamada galalarla ilgili fobisini anlattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Alina Boz, bir dergiye yaptığı açıklamada galalarla ilgili fobisini anlattı. 

 

Hiç geçmiyor!

 

Alina Boz, bir derginin yeni sayısına kapak oldu. Dubai’de yapılan derginin çekimlerinden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Genç oyuncu, "Hiç geçmiyor" diyerek, kendisi ile ilgili bir itirafta bulundu. Bir markanın ilkbahar-yaz koleksiyonundan parçalarla poz veren ünlü Alina Boz, ayrıca derginin sorularını da yanıtladı. Bugüne kadar çok sayıda yapımda rol alan Boz, galalarda panik atak yaşadığını itiraf etti… "Galalarda gerçekten çok zorlanıyorum. Bu hiç geçmedi. İlk galama katıldığımdan beri bu böyle. Çok kalabalık geliyor bana ve çok panik oluyorum. Ne kadar aşmaya çalışsam da aşamadım. Herhalde kişiliğimle alakalı. Değiştirebileceğim bir şey mi onu da bilmiyorum. Çok kalabalık olunca kendimi kaybediyorum. Bir panik atak durumu oluyor. Özellikle kameralar açılıp flaşlar patlamaya başladığında. Hiç belli olmadı ama ben çoğu röportajımda dudaklarımın titrediğini hatırlıyorum. Aynı anda birden çok şeye odaklanmakta güçlük çeken biriyim. Bu sebeple de zorlanıyorum galiba."