Alişan 100.000 TL'ye Survivor'a Belki Katılabilirdim Dedi!

Ünlü ÅŸarkıcı AliÅŸan eÅŸi ile birlikte yaptığı canlı yayına Hakan ve Gizem HatipoÄŸlu'nu konuk ederken Survivor'a katılmak konusunda 100.000 TL'ye belki katılabilirdim dedi. 

 

Ünlü ÅŸarkıcı AliÅŸan eÅŸi ile birlikte yaptığı canlı yayına Hakan ve Gizem HatipoÄŸlu'nu konuk ederken Survivor'a katılmak konusunda 100.000 TL'ye belki katılabilirdim dedi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı AliÅŸan eÅŸi ile birlikte yaptığı canlı yayına Hakan ve Gizem HatipoÄŸlu'nu konuk ederken Survivor'a katılmak konusunda 100.000 TL'ye belki katılabilirdim dedi. 

 

KonuÅŸmaları düÅŸündürdü! 

 

Canlı yayın sırasında AliÅŸan'ın Survivor'a katılmak konusunda ne düÅŸündüÄŸünü sorulduÄŸunda AliÅŸan "2011 yılında askerden geldiÄŸimde Acun abi beni aradı ve Survivor'a gelmek isteyip istemediÄŸimi sordu. Bende bu soruyu ben yapamam cevabı verdim" ifadelerini kullandı. Ardından Hakan HatipoÄŸlu'na adada tuvaletimi yaptıktan sonra ellerimi yıkamadan yapamam, diÅŸlerimi fırçalamadan yapamam ve açlıktan dolayı da yapamam" ifadeleriyle sözlerini sürdüren AliÅŸan, para konusu açılınca ÅŸakayla karışık olarak "100.000 TL olsa bile yapamam. Belki de yaparım" dedi. Bu sözleriyle güldüren aynı zamanda da "aceba" diye düÅŸündüren ünlü ÅŸarkıcı sosyal medyada takipçilerinden yoÄŸun ilgi gördü.