Alişan İle Pucca'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Polemiği Olay Oldu!

Pucca ile Alişan'ın Twitter'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gösterilen sevgi üzerinden kapışmaları sosyal medyada olay oldu. 

 

Pucca ile Alişan'ın Twitter'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gösterilen sevgi üzerinden kapışmaları sosyal medyada olay oldu. Son dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren sosyal medya fenomeni Pucca'nın Twitter'da şarkıcı Alişan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini hedef alan sözlerine, Alişan cevap verirken bu kapışma sosyal medyada gündem oldu. 

 

Twitter'da Pucca'nın "Bir kaç haftadır Alişan sormadıkları halde ‘cumhurbaşkanımızı çok seviyorum ölüyorum’ falan türü demeç vermedi. İnşallah kötü bir şey olmadı! 3 günde bir bunu diyordu çünkü” tweetine Alişan cevap verdi" ifadelerine yanıt veren ünlü şarkıcı Alişan "Bu kadının başına bişey gelmişti ve çocuğu var, yazık İnşallah bir an önce diner gözyaşları demiştim Allah var yukarda.. Ama görüyorum ki gerçekten zavallı bir kadın.. Ve onun için dua etmeye devam edicem.. 3 günde bir söylemiyorum ama sen yine de bil Cumhurbaşkanı’mızı çok seviyorum:)" ifadeleriyle yanıt verirken bu kapışma sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o kapışma;