Amasya'da Feci Kaza! Ünlü Oyuncular Hayatını Kaybetti!

BaÅŸ Belası isimli tiyatro oyununda yer alan ünlü oyuncular Ceyhun Fersoy, Melis Ä°ÅŸiten ve Sergen Deveci'ninde içinde bulunduÄŸu minibüs Merzifon ilçesinde tıra arkadan çarptı. 

 

BaÅŸ Belası isimli tiyatro oyununda yer alan ünlü oyuncular Ceyhun Fersoy, Melis Ä°ÅŸiten ve Sergen Deveci'ninde içinde bulunduÄŸu minibüs Merzifon ilçesinde tıra arkadan çarptı. BaÅŸ Belası isimli tiyatro oyununda yer alan ünlü oyuncular Ceyhun Fersoy, Melis Ä°ÅŸiten ve Sergen Deveci'ninde içinde bulunduÄŸu minibüs Merzifon ilçesinde tıra arkadan çarptı. 

 

Amasya'da feci kaza! 

 

Mynet'te yer alan habere göre; BaÅŸ Belası isimli tiyatro oyununda rol alan oyuncular Ceyhun Fersoy, Melis Ä°ÅŸiten ve Sergen Deveci'ninde içinde bulunduÄŸu minibüs Merzifon ilçesinde tıra arkadan çarptı. Korkunç kazada hayatını kaybedenler arasında Tolga Güleryüz'ün de olduÄŸu öÄŸrenilirken, Güleryüz'ün son görüntüsü de ortaya çıktı. Güleryüz'ün saatler önce aynı kazada yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ceyhun Fersoy'un eÅŸi Begüm ile görüntülü olarak konuÅŸtuÄŸu ortaya çıktı. Sergen Deveci'nin durumu ise ağır! Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis Ä°ÅŸiten, Sergen Deveci, UÄŸur ÅžalvarcıoÄŸlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz'ün saatler önce aynı kazada yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ceyhun Fersoy'un eÅŸi Begüm Öner'le görüntülü olarak konuÅŸtuÄŸu ortaya çıktı. 

 

Sergen Deveci'nin durumu ağır!

 

TRT Spor Haber Müdürü, Fırat Günayer Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kaza ile ilgili ""BaÅŸ Belası" oyun ekibi Samsun dönüÅŸü  trafik kazası geçirdi.  Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür KarataÅŸ hayatını kaybetti. 8 kiÅŸinin yaralandığı kazada, sosyal medyanın da yakından tanıdığı oyuncu Sergen Deveci'nin de durumunun ağır olduÄŸu söyleniyor. Ne kötü bir haber :(" ifadelerini kullandı. 

 

 



Etiketler: