Anıl Şimşek Peker Açıkalın’dan Tokat Yedim!

Youtube’da yayınladığı Gıybet Mi? programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Berkay Demirci, yayınladığı videosunda O Ses Türkiye yarışmasından tanınan ünlü şarkıcı Anıl Şimşek’i konuk ederken, hakkında merak edilenleri sordu. Programa Şimşek'in anlattığı Karımı Gördünüz Mü filminde Peker Açıkalın'dan yediği tokat anısı damga vurdu. 

 

Youtube’da yayınladığı Gıybet Mi? programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Berkay Demirci, yayınladığı videosunda O Ses Türkiye yarışmasından tanınan ünlü şarkıcı Anıl Şimşek’i konuk ederken, hakkında merak edilenleri sordu. Son dönemde yaptığı söyleşilerle adından sık sık söz ettiren Berkay Demirci, yayınladığı videosunda O Ses Türkiye yarışmasından tanınan ünlü şarkıcı Anıl Şimşek’i konuk ederken, hakkında merak edilenleri sordu.

 

İşte programdan öne çıkan satırbaşları;

 

Hayalini gerçekleştirmek çok güzel bir şey değil mi?

 

Evet. Ben bundan iki sene önce bu yaşadıklarımı hayal bile edemezdim. Şimdi DMC albümümü yapıyor, Netd’de klibim yayınlanıyor. Hayalini kurduğun şeyi başarmak evet kolay birşey değil ama ben 12 yaşında televizyonda Eurovision’da Sertab Erener’i gördüğümden beri kafaya koymuştum kim sorarsa şarkıcı olacağım hatta star olacağım diyordum.

 

Ooo büyük oynuyoruz!

 

Evet risksiz birşey yok. Ben Türkiye’nin yeni süper starı olacağım. Benim gibisi yok! Herkese saygı duyuyorum Tarkan, Edis çok iyi yani ama benim gibisi yok bence ve ben bunu oluşturacağım. Herşeyi veriyorum bu konuda iddialıyım!

 

O Ses Türkiye’de Senin Gibi Biri Gerçekten Yok!

 

Hayır benim gibi biri Türkiye’de yok! Yok şey olmasın yani yine de çok mütevazi bir insanımdır ama ya olacak ya olacak ben başkayım! Yurtdışında belki benim gibileri vardır ama Türkiye’de ben tekim!

 

Sesine güveniyor musun?

 

Asla! Ben herşeyin farkındayım. Evet sesim var zaten sesim olmasa beni O Ses Türkiye yarışmasına almazlardı. Ben O Ses Türkiye yarışmasına Gökhan Kırdar’dan Yerine Sevemem şarkısıyla katıldım. O şarkıyla elemeleri geçtim sonra baktılar ben kıpır kıpır bir insanım, dediler ki sen hareketli birşeyler söylemek ister misin? Evet tabii ki dedim ben o yüzden buradayım. O saatten sonra bana bir tane slow şarkı söyletmediler çok istedim çünkü insanların sesimi duymasını istiyordum. Soruna dönecek olursak Türkiye’nin en iyi sesi benim sesim değil belki ama sesim kesinlikle var yani. Enerjik şarkılar söylemek bu arada çok daha zor orada şarkı söylerken nefes nefese kaldığım düştüğüm anlar da oldu yani.

 

Demet Akalın bana yarışmadan sonra vokal teklifi vermişti ama Almanya’ya üniversiteyi bitirmek için geri gitmek zorunda kaldım o yüzden teklifi kabul edemedim. Ailemi çiğneyemezdim bu konuda ama iyiki de öyle olmuş şimdi ailemde arkamda herşeyiyle ve tam olarak oturdum.

 

Ben bu arada Demet Akalın’ın, Tarkan’ın, Murat Boz’un, Hadise’nin vokali olmaktan gurur duyarım. Herkesin nereden başladığını bu işe biliyoruz yani.

 

Hadise hayranlığın nereden geliyor?

 

Hadise’yi Türkiye’de kimse tanımazken ben Hadise’yi Belçika’da katıldığı yarışmadan tanıyordum. Bizde Digitürk gibi bir yayın vardı. Belçika’da katıldığı yarışmada Hadise’yi görünce ben o günden beri takip etmeye başladım kendisini ve hiç kopmadım kendisinden. Hadise hayranlığım çok eski yani ve kendisi benim idolüm. Yani yolunu kendime çok benzetiyorum çünkü o da yurtdışından geldi buralara.

 

Senin bir film projen vardı Karımı Gördünüz Mü? diye Peker Açıkalın’ın başrolünde oynadığı. Çok kötü bir filmdi gerçekten. Ne düşünüyorsun o konuda?

 

İlk güzel şeyler söyleyerek başlayayım. Beni O Ses Türkiye’den Bülent Pelit yönetmeniz, 5 sene önce O Ses’e katıldığımda görmüş beni ondan sonra bana bir teklif sundu. Yapımcı o filmin dünyanın en tatlı insanı onlara hiçbir lafım yok ama bulunduğum en iğrenç ortam böyle birşey yok. Ben hayatımın şokunu geçirdim oyuncular açısından. Yani nereden başlasam nereden başlasam.

 

Ivana Sert Mi?

 

Ivana Sert’i ben hiç görmedim ki. Ivana Sert bu filmde var mıydı sence? İlk sahnede vardı sonra kayboldu filmin ismi “Karımı gördünüz mü?” sonra da bulunamadı. Filmin ikinci parçası yok. Ivana Sert neredesin! Yani ilk set günümde odaya gidip ağladım. İngilizcede bir laf var “İdolünle asla buluşma diye!” idolüm değil ama Avrupa Yakası’nı izlerken çok seviyordum Peker Açıkalın’ı. O yüzden de çok heyecanlıydım onunla buluşacağım için. İlk setim ilk film tecrübem. Ondan önce tabii ki bu konuda eğitim almıştım. Gidiyorum ilk sahneme, ilk setime Peker Açıkalın dolaşıyor etrafta bakıyor filan bana bakıyor sen kimsin diyor. Dedim Anıl. Hangi rolü oynuyor diyor. Diyorlar işte Feyyaz karakterini oynuyor. Bir filmde oynadım mı diyor. Hayır diyorum. İlk projem diyorum. Bu çocuk olmayacak! Atın bunu! diyor. Ben şok! Hayatımın şokunu yaşadım. Hiç böyle birşey de beklemiyordum. Yapımcılar 2-3 saat onu ikna etmeye çalıştılar. Sonra oynuyorum ediyorum benim karakterim baya komikti. Ondan sonra şey diyor oynuyorum filan bu arada hala aynı sahne yanıma geliyor filan sürekli oynarken ben Peker Açıkalın’ı kamera arkasında görüyorum. Ne işin var senin orada bir kere! Orada yönetmen olur! Böyle bakıyor şeyin içine filan sonra ara oldu yanıma geldi bana ne dedi biliyor musun? Bu kadar komik olmasan öldürürdüm!

 

Ondan sonra bana gıcık kapmaya başladı çünkü ben filmde ondan daha komiktim. Ben ondan daha iyiyim filan demiyorum ama senaryo gereği benim karakterim onun oynadığından daha komikti yani. Yapacak birşey yok rol gereği yani. Ondan sonra Peker Açıkalın bana sinir olmaya başladı.

 

Bir disko sahnesi çekiyorduk. Ben yerlerde filan dans ediyordum. O bu sahnede çıldırdı geldi bana tokat attı. Elinde kokteyl vardı sahne gereği onu da içmiyordu ama aldı onu kameramanlara fırlattı.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.