Annemizi Saklarken 5. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı!

Yapımcılığını Ojo Pictures adına Ömer Özgüner'in üstlendiği, Star TV'nin yeni yayın döneminde büyük beklentisi olan yapımı Annemizi Saklarken dizisinin 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

 

Yapımcılığını Ojo Pictures adına Ömer Özgüner'in üstlendiği, Star TV'nin yeni yayın döneminde büyük beklentisi olan yapımı Annemizi Saklarken dizisinin 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Ece Yaşar, Kutsi, Hande Doğandemir, Yeşim Ceren Bozoğlu, Erdem Kaynarca, gibi oyuncuların yer aldığı Star TV'nin yeni yayın döneminde büyük beklentisi olan yapımı Annemizi Saklarken dizisinin 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

 

Senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Barış Yöş'ün oturduğu Star TV'nin yeni yayın döneminde büyük beklentisi olan yapımı Annemizi Saklarken dizisinin 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin fragmanı kısa sürede binlerce kez izlenirken sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Annemizi Saklarken dizisinin konusu nedir? 

 

Henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alıp, arkasından iki tane daha doğurmuş olan; şimdilerde ise Nişantaşı'nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan, Zerrin ve Dündar Demir'in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gitmeye başlar. Bu sürede Dündar’ın ilgisini çeken Handan'ın ve çocuklarının hayatı, Zerrin ve Dündar'ın evlilik yıldönümü partisinden sonra değişecektir.

 

İşte o fragman;