Antrenmandan Sonra Toparlanmaya Dair Her Şey!

Youtube'da yayınladığı spor videoları ile tanınan ünlü Youtuber Furkan Kaya, kanalında yayınladığı yeni videosunda ciddi sporcular için antrenmandan sonra toparlanmaya dair her şeyi anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı spor videoları ile tanınan ünlü Youtuber Furkan Kaya, kanalında yayınladığı yeni videosunda ciddi sporcular için antrenmandan sonra toparlanmaya dair her şeyi anlattı. Antrenmanlarınızdan sonra kas ağrılarını da minimize etmek, bir sonraki antrenmana daha güçlü gitmek için toparlanma anlamına gelen "recovery" çok önemli. Antrenmandan sonra toparlanıp kas ağrılarınızla, yenilenmeyle ve merak ettiğiniz bir çok soruyla baş etmeniz için gereken herşey Furkan Kaya’nın yayınladığı bu videoda!

 

Masajlar, buz tedavileri ve foam roller gibi, kendi başımıza yapabileceğimiz tedaviler ne kadar etkili? Fizyoterapiste gitmeli miyiz? Dizlik bileklik kullanılmalı mı? Ne kadar yoğun çalışmalıyız?

 

Uykunuzu nasıl optimize edebilirsiniz, sleep cycle uygulamasını nasıl kullanabilirsiniz? Hangi mineral uyku için önemli gibi sorulara yanıt verdiği videosu ile Furkan Kaya sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

 

Detayları aşağıda paylaştığımız link üzerinden takip edebilirsiniz.