Aralıklı Oruç Nedir? Nasıl Yapılır? Özüm Sabay Anlattı!

Youtube'da yayınladığı sağlık içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Özüm Sabay, yayınladığı videosunda aralıklı oruç (Intermittent fasting) (IF), hakkında konuşurken nasıl uygulanması gerektiğini anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlık içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Özüm Sabay, yayınladığı videosunda aralıklı oruç (Intermittent fasting) (IF), hakkında konuşurken nasıl uygulanması gerektiğini anlattı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Özüm Sabay, yayınladığı videosunda aralıklı oruç (Intermittent fasting) (IF), hakkında konuşurken nasıl uygulanması gerektiğini anlattı.

 

Yayınladığı videosunda aralıklı oruç hakkında konuşan Sabay, yiyecek ve kalorili içeceklerin tüketimini kişinin hayatına göre günde 8 saatlik bir yeme penceresinde sınırlayan ve kalan 15-16 saat boyunca da yiyeceklerden uzak durmayı ve kalorisiz içeceklerle geçirilecek bir orucu kapsayan bu beslenme programı hakkında detaylı bilgiler verdi. Nasıl uygulanması gerektiğinin de anlatıldığı içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.