Aras Bulut İynemli'nin Başrolünde Olduğu Atatürk Dizisinden İlk Fragman Geldi!

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının anlatıldığı diziden ilk fragman yayımlandı. Aras Bulut İynemli'nin Gazi Paşa'yı oynadığı 'Atatürk' dizisi, Cumhuriyetimizin 100.yılında yani 29 Ekim 2023'te sadece Disney Plus platformunda izleyiciyle buluşacak.

 

Hürriyet'teki habere göre; Platform 14 Haziran 2022 tarihinde ülkemizde hizmete girdikten sonra Kaçış, Gri ve Recep İvedik filmi gibi yapımlar duyurmuştu. Ancak kanalın Türkiye orijinali olarak duyurduğu en heyecan verici projesi ise 'Atatürk' olmuştu.

 

Uzun süredir gündemde olan ve herkesin heyecanla beklediği 'Atatürk' dizisinden ilk görüntüler gelmeye başladı. 29 Ekim'e özel yayınlanan fragmanda, İynemli ilk kez Atatürk olarak görüldü. 03 Medya imzasını taşıyan proje toplamda 6 bölüm süreceği planlanıyor. Dizinin yönetmeni ise 7. Koğuştaki Mucize’yle bilinen Mehmet Ada Öztekin üstleniyor.  Oyuncu kadrosunda ise birbirinden değerli isimler bulunuyor. 

Aras Bulut İynemli - Atatürk

Songül Öden - Zübeyde Hanım

Mehmet Günsür - Ali Rıza Efendi

Sarp Akkaya - Enver Paşa

Berk Cankat - Ali Fuat Cebesoy

Esra Bilgiç - Madam Corinne

Sahra Şaş - Makbule Atadan

Bertan Asllani - Ali Fethi Okyar

Beran Kotan - Ömer Naci

Hamdi Alkan, Emma Watson ve Darko Perić...

 

İŞTE O MERAKLA BEKLENEN FRAGMAN;

 

Disney Plus platformunun yayınladığı kısa fragmanda 10 Ağustos 1915 taarruzu öncesi Yarbay Mustafa Kemal görülüyor. Duygu dolu fragmanda, Namık Kemal'in "Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini; Yok imiş kurtaracak baht-ı kara mâderini" dizelerine, Atatürk'ün 1921 yılında meclis kürsüsünden verdiği "Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini; Bulunur kurtaracak bahtı kara mâderini" cevabına yer veriliyor.