Arif Verimli'den Twitter'daki Mavi Tik Ücretlerine İlginç Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikiyatrist Arif Verimli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Twitter'daki mavi tik ücretleri ile ilgili gösteridiği tepki ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikiyatrist Arif Verimli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Twitter'daki mavi tik ücretleri ile ilgili gösteridiği tepki ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikiyatrist Arif Verimli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Twitter'daki mavi tik ücretleri ile ilgili gösteridiği tepki ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Benim mavi tikin ücretini amerikan expres kartım var oradan çekin!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Twitter'daki mavi tik ücretleri ile ilgili "Benim mavi tikin ücretini amerikan expres kartım var oradan çekin.. Kripto parayla falan ödeme yapamam. Anlamam zaten. Tek bildiğim Hekimlik, ingilizcem de gayet iyidir.. Twitter'a motivasyon toplantıları yapayım online olarak ücretsiz, mavi tik bedeli olarak, şaştım.." ifadelerini kullanan Verimli sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

arif verimli den twitter daki mavi tik ucretleri ile ilgili dikkat ceken paylasim