Arif Verimli İle Ayşenil Şamlıoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Tartışması! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 8 Mart Dünya Kadınlar günü çerçevesinde deprem bölgelerindeki sorunlara odaklanırken, oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu ile arasındaki diyalog sosyal medyada dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 8 Mart Dünya Kadınlar günü çerçevesinde deprem bölgelerindeki sorunlara odaklanırken, oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu ile arasındaki diyalog sosyal medyada dikkat çekti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 8 Mart Dünya Kadınlar günü çerçevesinde deprem bölgelerindeki sorunlara odaklanırken, oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu ile arasındaki diyalog sosyal medyada dikkat çekti.  

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için "Kadınlar günü kutlayacağınıza Hatay Yeni Stadyum Çadır Kentindeki kadınlara havlu, çamaşır, kıyafet gönderin.. Tabi ki diğer bütün çadır kentlere de.. Oradaki hal çok sarsıcıydı.. Tanımam etmem ilk defa duydum ama Ekrem Coşkun döner olmasa doyamazlar bile. " ifadelerini kullanan Verimli'ye Şamlıoğlu "Bari bu gün direktif vermeseniz bir erkek olarak,biz kutlamayı da yardıma koşmayı da biliriz!" şeklinde yanıtladı. Bunun üzerine daha önce Ceylan Ertem'in de kendisine tepki göstermesiyle bir düzeltme yazısı paylaşan Verimli "Kadınlara kuru bir kutlama, klişe ve samimiyetsiz cümleler, çiçek, mücevher v.s alarak kutladığını sanan erkek milleti; Hatay Yeni Stadyum Çadır kentinde kadınlar havlu, çamaşır ve kıyafet bekliyor acilen.. Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu Olsun..(Bence bu anlaşılır, sevgiler)" ifadelerini kullanırken hem Şamlıoğlu'na hem de Ertem'e kendisine gösterdikleri tepki karşısında cevap vermiş oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

arif verimli ile aysenil samlioglu arasindaki 8 mart dunya kadinlar gunu tartismasi gundem oldu

 

arif verimli ile aysenil samlioglu arasindaki 8 mart dunya kadinlar gunu tartismasi gundem oldu

 

arif verimli ile aysenil samlioglu arasindaki 8 mart dunya kadinlar gunu tartismasi gundem oldu



Etiketler: