Armağan Çağlayan'dan Esra Erol İçin Dikkat Çeken Yorum! Tehlikeli Yere Evriliyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da programının tehlikeli bir yere doğru evrildiğini söylerek program ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da programının tehlikeli bir yere doğru evrildiğini söylerek program ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da programının tehlikeli bir yere doğru evrildiğini söylerek program ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Esra Erol için "Esra Erol’un programı çok saçma ve tehlikeli bir yere evrildi. Terk edilen erkekler programa çıkıp, kadınların “kendilerini aldattığını iddia” etmeye başladılar. Üstelik terk eden kadınlardan hesap sorulması da cabası!" ifadelerini kullanan ünlü TV yapımcısı bu paylaşımla takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım,