Arman Aydın Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Arman Aydın kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Arman Aydın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Arman Aydın kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Arman Aydın kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Arman Aydın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Arman Aydın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Arman Aydın kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

arman aydin kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Arman Aydın kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Arman Aydın kimdir? Arman Aydın 20 Mayıs 1992 tarihinde Çekya’nın Prag kentinde dünyaya gelmiştir.  Türkiye'nin uluslararası alanda en geniş destek ağına sahip dj/prodüktörü. Tiesto, Armin Van Buuren, Martin Garrix, Hardwell, Afrojack, Maxwell, W&W, Kshmr, Ümmet Özcan, Andrew Rayel gibi isimler bu adamın arkasındaysa burada inanılmaz bir başarı var. Hedefleri de İzmir Marşı’nı tüm dünyaya duyurmak ve tüm dünyada çalmak. Ümmet Özcan ve Arem Özgüç ile birlikte “İzmir” adlı parçayı yapmıştır. Türkiye’nin uluslararası alanda en geniş destek ağına sahip dj/prodüktörü olarak tanımlanmaktadır. Arem Özgüç ve Arman Aydın ikilisi ortak arkadaşları aracılığıyla tanışana kadar birbirinden habersiz bir şekilde müzik yapıyordu.



Etiketler: