Aslı Enver Ayrılık Sonrası Kendisini Sanata Adadı!

Ünlü eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile henüz tanışma aşamasında bir aşka yelken açmışken, Tunçeri'nin başka bayanlarla mesajlaşması ifşa olunca ilişkisine henüz tam başlamadan nokta koyan ünlü oyuncu Aslı Enver, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisini sanata adadı. 

 

Ünlü eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile henüz tanışma aşamasında bir aşka yelken açmışken, Tunçeri'nin başka bayanlarla mesajlaşması ifşa olunca ilişkisine henüz tam başlamadan nokta koyan ünlü oyuncu Aslı Enver, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisini sanata adadı. Son dönemde Kerem Tunçeri ile kendisini Fatih Terim'in kızı Merve Terim'in tanıştırdığı iddialarıyla gündem olan Aslı Enver, Kerem Tunçeri'nin ifşa edilen bir çok özel mesajı sonrası ilişkisine nokta koyduktan sonra kendisini ailesiyle birlikte kaldığı evde sanata adadı. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda daha önce kumaş işlerken bir videosunu paylaşan Enver, bu kez kara kalem çalışmasını takipçileriyle paylaştı. Çizimini Instagram’dan paylaşan oyuncuya takipçileri, “Aşkta yüzü gülmedi ama sanatında çok başarılı” yorumlarında bulundu.

 

İşte Aslı Enver'in o paylaşımı; 

 

 

 

İşte Enver'in resim yaparken kaydedilen görüntüleri,