Aslı Enver Hakkında Şaşırtan İddia! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı sürpriz evlilikle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Enver ile ilgili ortaya atılan iddia sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı sürpriz evlilikle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Enver ile ilgili ortaya atılan iddia sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı sürpriz evlilikle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Enver ile ilgili ortaya atılan iddia sosyal medyada gündem oldu. 

 

Aslı Enver hamile mi?

 

Posta gazetesinin sayfalarına taşıdığı habere göre, Geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde Berkin Gökbulak ile dünyaevine giren oyuncu Aslı Enver'in hamile olduğu iddia edildi. Magazin kulislerinde konuşulan bir iddialara Aslı Enver'in nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu oldu. Aslı Enver'in geçtiğimiz haftalarda Berkin Gökbulak ile sessiz sedası şekilde evlenmesi, önceki günlerde de nikah törenlerine ait görüntülerin ortaya çıkması hayranlarında büyük bir şok yaratmıştı. İddiaya göre ünlü oyuncunun hamilelik testinin pozitif çıkması nedeniyle sevgilisiyle konuştuğu ve ikilinin acil bir şekilde evlilik kararı aldığı belirtildi. Hatta nikahın herkesten gizlenmesinin nedenlerinden biri de bu hamilelik oldu. Hamilelik haberinden sonra Aslı Enver'in aile üyeleri tarafından bir an olsun bile yalnız bırakılmadığı belirtilirken, müjdeli haberi kendi ağzından duyurması bekleniyor. Yakın çevresi ise şimdiden bebek telaşına girdi. Diğer yandan Aslı Enver hamileliği nedeniyle bir süre ekranlarda olamayacak. Çıkan bu hamilelik iddialarına Aslı Enver cephesinden ise nasıl bir yanıt geleceği merak konusu oldu.