Aslıhan Karalar Psikoloji Kitaplarının Oyunculuğuna Katkı Sağladığını Söyledi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslıhan Karalar, önceki gün bir AVM'de objektiflere yansırken yeni projesi hakkında açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslıhan Karalar, önceki gün bir AVM'de objektiflere yansırken yeni projesi hakkında açıklamalar yaptı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslıhan Karalar, önceki gün bir AVM'de objektiflere yansırken yeni projesi hakkında açıklamalar yaptı. 

 

Psikoloji kitapları oyunculuğuma fayda sağlıyor1

 

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Yeni filmi için bir süredir Çanakkale'de olan Aslıhan Karalar, İstanbul'a döner dönmez soluğu AVM'de aldı. Karalar; "Harika bir ekiple güzel ve eğlenceli bir iş yaptık. Biz çekerken çok eğlendik, inşallah izleyenler de bizim kadar eğlenir" dedi. AVM'de bulunan kitapçıdan alışveriş yapan oyuncu, şöyle konuştu: "Psikoloji kitaplarını okumayı ve takip etmeyi çok seviyorum. Bu tarz kitapların oyunculuğuma da çok faydası oluyor."