Atakan'ın Karaktersiz Sözleri Acun Ilıcalı'yı Çılgına Çevirdi!

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de Konsey'de Hikmet'in konuşmaları sırasında lafa giren Atakan Işıktutan "Sen yani bel altı küfür etmedin öyle mi? Sen önce adam ol karaktersiz bir adamsın" sözleri üzerinde Acun Ilıcalı çılgına döndü. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de Konsey'de Hikmet'in konuşmaları sırasında lafa giren Atakan Işıktutan "Sen yani bel altı küfür etmedin öyle mi? Sen önce adam ol çirkin ve karaktersiz bir adamsın" sözleri üzerinde Acun Ilıcalı çılgına döndü. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

acun ilicali cilgina dondu sen ne diyorsun ya yuzde yuz yaptirim uygulayacagiz

 

Hikmet'ten ben size herhangi bir hakaret duymadım!

 

Ilıcalı yaptığı konuşmada "Birine hakaret ettiğiniz zaman haklı olmuyorsunuz aklınızda olsun. Burası oy kullanma yeri. Ben Hikmet'ten size herhangi bir hakaret içeren sözler duymadım" sözleriyle isimleri uyarırken Yunus Emre'nin "Kaplan da bir hayvan, ayı da bir hayvan ben pişman değilim" sözleri üzerine "Sen ne diyorsun ya! Bırak bize hayvan mayvan laflarını! Bundan sonra bir daha bu şekilde konuşursanız yüzde yüz yaptırım uygulayacağız" ifadeleriyle geceye damga vurdu.