Aygün Aydın'ın Yatak Odası Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Hakan Sabancı ile ilgili söylediği sözlerle gündem olan ünlü manken Aygün Aydın, Instagram sayfasından yaptığı yatak odası paylaşımı ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Hakan Sabancı ile ilgili söylediği sözlerle gündem olan ünlü manken Aygün Aydın, Instagram sayfasından yaptığı yatak odası paylaşımı ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Aygün Aydın, Instagram sayfasından yaptığı yatak odası paylaşımı ile gündem oldu.

 

aygun aydin in yatak odasi paylasimi gundem oldu

 

Rabbim beni bana kırdırmasın!

 

Instagram sayfasından yaptığı yatak odası paylaşımında "O kadar inanmak istediğim bir masala rastladım ki dün düşlerken kalbimin çırpınışı büyüleyiciyken mantığımın avaz avaz büyüleyici güzelliklerin ardındaki saklı tuzaklara yenilme lüksüne sahip olmadığımı hatırlatıp durdu her an. İyi niyet ve içtenlikle güvenmek mi ? Yoksa şüphe ve tamkinle yaklaşıp anın keyfini öldürmek mi ? Kadınlığın ve duyguların savunmasızlığında iyi kalmak ve güvenmek insanlar için çok kolayken benim için neden bu kadar zor?

 

aygun aydin in yatak odasi paylasimi gundem oldu

 

Korktuğundan kaçmak ve korkunun üzerine gitmek kökten değişimlerin kilit noktasıymış. Kaderin dönen çarkı herşeye rağmen bu sorgulamayı yaşatan anlarda bile bana doyamadığım kadar büyük bir hazzın keyfini unutmamak için kendime bırakıyorum bu notları. Seçimimin sonucu ne olursa olsun bu anda çok keyif aldığını unutma canım kendim. Kalbin sana en hayırlı olanı seçtirsin  Rabbim beni bana kırdırmasın. Hayatta hep güçlü olmak zorunda kalmış bir insanın dünyanın en sıradan şeyini yaşamaya ve deneyimlenmeye karşı korkusu güçsüzlüğü ne enteresan bir ironiymiş meğer kaplanları ehlileştirip kediyi sevmekten korkmak gibi birşey işte.. sıradan insanlar keşke o sıradanlıkların dünyadaki elde edilmesi en güç ve en kıymetli şey olduğunu bilselerdi belki o zaman mükemmel,lüks ve güçlü olan şeyler için tüm kıymetli zamanlarını tüketmezlerdi.." ifadelerini kullanan Aygün sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

aygun aydin in yatak odasi paylasimi gundem oldu

 

aygun aydin in yatak odasi paylasimi gundem oldu



Etiketler: