Aynur Aydın RTÜK'ün Yangın Yayını Yasağına İsyan Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında devam eden orman yangınlarıyla ilgili yayın yasağı getiren RTÜK'e çok sert sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında devam eden orman yangınlarıyla ilgili yayın yasağı getiren RTÜK'e çok sert sözler söyledi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında devam eden orman yangınlarıyla ilgili yayın yasağı getiren RTÜK'e çok sert sözler söyledi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "RTÜK ün izin vermediği yayınları Şahan Gökbakar gözyaşları içinde instagramdan gerçekleri göstererek yapıyor. Ülke yangın yeri siz düğün dernek varmış gibi yayın yapmaya devam edin!!" ifadelerini kullanan Aydın'a sosyal medyada kullanıcılar yoğun destek verdi. 

 

İşte o paylaşım;