Ayşe Şeyma Keten'den Kombin Önerileri!

Youtube'da yayınladığı güzellik ve moda içerikleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ayşe Şeyma Keten, yayınladığı videosunda sonbahar için çeşitli markalardan kombin önerilerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı güzellik ve moda içerikleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ayşe Şeyma Keten, yayınladığı videosunda sonbahar için çeşitli markalardan kombin önerilerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı güzellik ve moda içerikleri ile adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Ayşe Şeyma Keten, yayınladığı videosunda sonbahar için çeşitli markalardan kombin önerilerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Yayınladığı videosunda Black Friday indiriminde Shein ve Mango markalarından sonbahar için kombin önerileri üzerine konuşan ünlü Youtuber bu konuda ayrıntılı bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriği ile ünlü Youtuber sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Ayşe Şeyma Keten'in Black Friday indiriminden Shein ve Mango markalarından sonbahar için kombin önerilerinin detayları..