Ayşe Tuğba Şengel'den Metabolizma Hızlandıran Detoks!

Youtube'da yayınladığı diyet ve sağlık videoları ile geniş bir hayran kitlesi bulunan Ayşe Tuğba Şengel, kanalından yayınladığı videosunda bu kez takipçilerine metabolizma hızlandıran ananas detoksu anlattı.

Youtube'da yayınladığı diyet ve sağlık videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü diyetisyen Ayşe Tuğba Şengel, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçilerine metabolizma hızlandıran ananas detoksu tarifi verdi. Takipçilerinden gelen metabolizmam yavaş çalışıyor ne yapmam gerekir? soruları üzerine hazırladığı videosunda bu mevsimde metabolizmayı hızlandıran ananas detoksunun tarifini paylaşan Ayşe Tuğba Şengel bu videosu ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

Metabolizma hızlandıran yiyecek arasında ananasın çok popüler olduğunu söyleyen ünlü diyetisyen bir dönem ananas diyetinin de sık sık uygulandığını belirtti. İşte ananas detoksu için gereken malzemeler.. 

Malzemeler: 

1 yuvarlak dilim ananas

1 kase maydanoz

1 dilim limon

1 fındık büyüklüğü kadar zencefil

1 salatalık

1 bardak beyaz çay

Yapılışı ile ilgili detayları merak ediyorsanız, aşağıda paylaştığımız link üzerinden Ayşe Tuğba Şengel'in videosunu takip edebilirsiniz.