Ayşegül Aldinç'ten Betül Kaçar Yorumu!

NASA'nın evrendeki yaşam izlerini araştırmak amacıyla kurduğu ekibe kabul edilen Türk bilim insanı Betül Kaçar, sosyal medyada kullanıcıların en çok konuştuğu isimlerden olurken, ünlü sanatçı Ayşegül Aldinç konuyla ilgili yorumlarını takipçileriyle paylaştı. 

 

NASA'nın evrendeki yaşam izlerini araştırmak amacıyla kurduğu ekibe kabul edilen Türk bilim insanı Betül Kaçar, sosyal medyada kullanıcıların en çok konuştuğu isimlerden olurken, ünlü sanatçı Ayşegül Aldinç konuyla ilgili yorumlarını takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Ayşegül Aldinç, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda NASA'nın evrendeki yaşam izlerini araştırmak amacıyla kurduğu ekibe kabul edilen Türk bilim insanı Betül Kaçar ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Betül Kaçar için "Bilim insanımız Betül Kaçar’ın evrende yaşamın izlerini araştırmak için NASA'nın oluşturduğu ekibe kabul edilmesi günün en güzel haberi. Tüm kalbimle kutluyor, gurur duyuyorum." ifadelerini kullanan ünlü sanatçı bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;