Bahar Candan'dan Rassan Khoshnaw Açıklaması! Benden Ayrıldığı İçin!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve TV yıldızı Bahar Candan, yaptığı açıklamada Ebru Gündeş ile ismi aşk dedikodularına karışan Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw'ın kendisinin son halini görse kendisinden ayrıldığı için pişman olacağını söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve TV yıldızı Bahar Candan, yaptığı açıklamada Ebru Gündeş ile ismi aşk dedikodularına karışan Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw'ın kendisinin son halini görse kendisinden ayrıldığı için pişman olacağını söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve TV yıldızı Bahar Candan, yaptığı açıklamada Ebru Gündeş ile ismi aşk dedikodularına karışan Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw'ın kendisinin son halini görse kendisinden ayrıldığı için pişman olacağını söyledi. 

 

Benim son halimi görse benden ayrıldığı için kendine kızardı!

 

Bahar Candan Rassan Khoshnaw ile ilgili yaptığı açıklamada "Yalnız şu haberdeki adam benim şu halimi görse benden ayrıldığı için kendine kızardı. Ben zaten kendimi Ebru Gündeş'in gençliğine benzetiyorum. Genç olmak her zaman bir adım önde olmaktır. Herhalde bir 50-60 yaşına gelsem Ebru Gündeş olurum. Ben hiç alınmadım. Benim açımdan bir şey yok. Bu arada, benim şu andaki erkek arkadaşım da Erbil'li olduğu için bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum" şeklinde konuştu.

 

bahar candan dan rassan khoshnaw aciklamasi