Bali'de Şaşkına Çeviren 8 Gelenek!

Youtube'da yayınladığı seyahat videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan Ceren Baykal, yayınladığı videosunda Endonezya'nın Bali adasında şaşkına çeviren 8 gelenek hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı seyahat videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan Ceren Baykal, yayınladığı videosunda Endonezya'nın Bali adasında şaşkına çeviren 8 gelenek hakkında detaylı bilgiler verdi. Endonezya Bali Adası , Endonezya’nın müslüman çoğunluğu içinde Hinduizm inancına sahip olan nadir adalardan biri. Bu da Bali’yi Endonezya’nın tüm kalanından çok daha farklı bir yer yapıyor. Doğal olarak Hinduizm inancının adada hakim olması, adanın tüm kültür ve yaşamını etkisi altına almış.

 

Endonezya Bali gezisi sırasında Bali Adasının kültürünü daha yakından tanıma fırsatı bulan ünlü Youtuber, okuduğu bir kitap sayesinde Bali‘nin ilginç gelenekler ile yoğrulduğunu gördü. Gelenekleri ile en ilginç ülkeler arasında olan Endonezya‘nın ilginç ayinler ve gelenekleri ile şaşkına dönen ünlü Youtuber

Endonezya Bali’de ki değişik gelenekler ve ilginç olaylara yayınladığı videosunda yer vermek istedi.

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.