Baran Kalaycı ve Hamdullah Aykutlu'yla Hacim İçin Göğüs Antrenmanı!

Youtube'da yayınladığı spor ve antrenman videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Baran Kalaycı, Hamdullah Erkutlu ve Hasan Telatar ile birlikte hacim için beslenme ve antrenman programı hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı spor ve antrenman videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Baran Kalaycı, Hamdullah Erkutlu ve Hasan Telatar ile birlikte hacim için beslenme ve antrenman programı hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı spor ve antrenman videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Baran Kalaycı, Hamdullah Erkutlu ve Hasan Telatar ile birlikte hacim için beslenme ve antrenman programı hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

Yayınladığı videosunda Hamdullah Erkutlu ve Hasan Telatar ile birlikte hacim için beslenme ve antrenman programı hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni bu konuda detaylı bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü Youtuber sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.