Barış Murat Yağcı'nın Eski Sevgilisi Monika Kwasny Şiddet İddialarına Yanıt Verdi!

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm hızıyla devam ederken dün yayınlanan bölümde Nisa Bölükbaşı'nın Barış Murat Yağcı ve eski sevgilisi Monika Kwasny ile ilgili şiddet iddialarına Kwasny Instagram sayfasından yaptığı paylaşım ile yanıt verdi. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm hızıyla devam ederken dün yayınlanan bölümde Nisa Bölükbaşı'nın Barış Murat Yağcı ve eski sevgilisi Monika Kwasny ile ilgili şiddet iddialarına Kwasny Instagram sayfasından yaptığı paylaşım ile yanıt verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü model Monika Kwasny, Nisa Bölükbaşı'nın Barış Murat Yağcı ve eski sevgilisi Monika Kwasny ile ilgili şiddet iddialarına Kwasny Instagram sayfasından yaptığı paylaşım ile yanıt verdi.

 

İddiaları yalanladı!

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star tüm hızıyla devam ederken dün yayınlanan bölümde Nisa Bölükbaşı'nın Barış Murat Yağcı ve eski sevgilisi Monika Kwasny ile ilgili şiddet iddialarına Kwasny Instagram sayfasından yaptığı paylaşım ile yanıt verdi. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Barış Murat Yağcı hayranlarının sorduğu "Şiddet olayı gerçek mi?" sorusuna yanıt veren Kwasny, "Barış çok iyi bir insan. Çok güzel bir kalbi var. Ve yanıtım kesinlikle hayır" yanıtını verirken Nisa Bölükbaşı'nın iddialarını yalanladı. 

 

İşte o paylaşım;

 

baris murat yagci nin eski sevgilisi monika kwasny siddet iddialarini yalanladi 1

 

baris murat yagci nin eski sevgilisi monika kwasny siddet iddialarini yalanladi 2