Başarılı Sunucu Şennur Üzgen Tiyatro Sahnesine Çıkacak!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu Şennur Üzgen, Mert Tokatlı'nın yazıp yönettiği Charles Bukowski oyunu Never Give Up'ın performans versiyonunda sahnede olacak.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu Şennur Üzgen, Mert Tokatlı'nın yazıp yönettiği Charles Bukowski oyunu Never Give Up'ın performans versiyonunda sahnede olacak. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu Şennur Üzgen, Mert Tokatlı'nın yazıp yönettiği Charles Bukowski oyunu Never Give Up'ın performans versiyonunda sahnede olacak. 

 

sennur uzgen tiyatro sahnesinde rol alacak

 

Tiyatro oyununda rol alacak!

 

Womenlife TV ekranlarının sevilen sunucusu Şennur Üzgen, tiyatro sahnesinde boy göstermeye hazırlanıyor. Mert Tokatlı'nın yazıp yönettiği Charles Bukowski oyunu Never Give Up'ın performans versiyonunda sahnede olacak olan Şennur Üzgen, benim için yeni bir heyecan ifadesinde bulundu. Tek perde olarak 1 saat 30 dakika devam eden oyunda, oyuncularda önemli bir deneyimi tiyatro sahnesine yaşayacaklar. Tiyatro 46'nın sahneye koyduğu Never Give Up'ın performans versiyonu Ekim ayı içinde seyircisiyle buluşmaya 17 Ekim infiniti Beyoğlu'nda başlıyor. Güzel sunucu Şennur Üzgen, bu oyunu tek bir kategoriye sokamayız dediği oyun için gerçek yaşanmış bir oyun. Tek bir kategoriye koyamayız dram, komedi harmanlanmış, Underground bir oyun ifadesinde bulunurken hayatın ta kendisi tiyatro sahnesinde vurgusunu yaptı.