Belçim Bilgin'den Amasya'da Tiyatro Oyuncularının Vefat Ettiği Kaza İle İlgili Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Belçim Bilgin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Amasya'da tiyatro oyuncularının ölümlerine neden olan trafik kazası ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Belçim Bilgin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Amasya'da tiyatro oyuncularının ölümlerine neden olan trafik kazası ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Belçim Bilgin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Amasya'da tiyatro oyuncularının ölümlerine neden olan trafik kazası ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Amasya'da tiyatro oyuncularının ölümlerine neden olan kaza ile ilgili "Cook üzgünüm. Kazada hayatını kaybeden meslektaşlarıma gani gani rahmet, ailelerine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. 6 ay önce geçirdiğim, belimin kırılmasına sebeb olan  kazadaki araç maalesef aynı tipti, Aydınlıkevler oyunu turnesindeki de öyle. Yalvarıyorum bundan sonra en azından o minibüsler ile şehirlerarası yol yapılmasın!! Ve herkes kemerini taksın!!" ifadelerini kullanan Bilgin sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

belcim bilgin den amasya daki kaza ile ilgili dikkat ceken aciklama