Bengü Değişime Ayak Uyduruyoruz Dedi!

Geçtiğimiz aylarda ilk bebeğini dünyaya getiren ünlü şarkıcı Bengü, Kuruçeşme'de müzik stüdyosunun çıkışında görüntülenirken, müzik dünyasının Youtube üzerinden dönmesiyle ilgili sorulan soruya değişime ayak uyduruyoruz cümleleriyle yanıt verdi. 

 

Geçtiğimiz aylarda ilk bebeğini dünyaya getiren ünlü şarkıcı Bengü, Kuruçeşme'de müzik stüdyosunun çıkışında görüntülenirken, müzik dünyasının Youtube üzerinden dönmesiyle ilgili sorulan soruya değişime ayak uyduruyoruz cümleleriyle yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Bengü, Kuruçeşme'de müzik stüdyosunun çıkışında görüntülenirken, müzik dünyasının Youtube üzerinden dönmesiyle ilgili sorulan soruya değişime ayak uyduruyoruz cümleleriyle yanıt verdi.

 

Bengü, Kuruçeşme’deki müzik stüdyosunda görüntülendi. Bengü, “Sektör artık YouTube üzerinden yürüyor. Sizin bir kaygınız var mı?” sorusuna, “Değişime ayak uyduruyoruz. Dünya buna döndü. Artık her şey dijital, müzik de dahil... Ben de genç bir şarkıcı olarak gençlerin dinamikliğine ayak uyduruyorum” yanıtını verdi.



Etiketler: