Berfin Can Bozkurt Nasıl 22 Kilo Verdi? İşte Detaylar!

Youtube'da yayınladığı çeşitli içeriklerle adından söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Berfin Can Bozkurt, yayınladığı videosunda 42 bedenden 34 bedene düşme sürecinde yaşadığı zorlukları ve uyguladığı diyet programını detaylı bir şekilde anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı çeşitli içeriklerle adından söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Berfin Can Bozkurt, yayınladığı videosunda 42 bedenden 34 bedene düşme sürecinde yaşadığı zorlukları ve uyguladığı diyet programını detaylı bir şekilde anlattı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Berfin Can Bozkurt, yayınladığı videosunda 42 bedenden 34 bedene düşme sürecinde yaşadığı zorlukları ve uyguladığı diyet programını detaylı bir şekilde anlattı. 

 

Yayınladığı videosunda 42 bedenden 34 bedene düşme sürecinde yaşadığı zorlukları ve uyguladığı diyet programı hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni bu konuda detaylı bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.