Bergüzar Korel'in Ablasından Sert Sözler! Konuşursam Evden Çıkamaz!

Bergüzar Korel'in ABD'de temizlik yaparak para kazanan ablasından Korel hakkında sert sözler.. TV100'e konuşan Bergüzar Korel'in ablası "Konuşursam evden çıkamaz" dedi. 

 

Bergüzar Korel'in ABD'de temizlik yaparak para kazanan ablasından Korel hakkında sert sözler.. TV100'e konuşan Bergüzar Korel'in ablası "Konuşursam evden çıkamaz" dedi. Son dönemde ablası ile yaşadığı polemiklerle gündemde olan Bergüzar Korel ile ilgili ablası TV100'e konuşara tüm ailesinin Korel'den utandığını ve konuşursa evden çıkamayacak hale geleceğini söyledi. 

 

Bergüzar Korel'in ablası yaptığı açıklamada "Neden susturma kararı? Ee tabii bazı şeyler vardır konuşursam Bergüzar evden çıkamaz ama ben bunu yapmam. Biz hiçbir zaman gerçekten bir aile olamadık. Hep doğruları savunan oldum bu yüzden de itildim, kakıldım. Bir aile olamadığımız için benim temizlik yapıyor olmamdan dolayı duyduğum utancı çünkü insanlar siz ne biçim bir anne kızsınız o kadar ünlüsünüz durumunuz var utanmadınız mı kızınıza kardeşinize yardım etmediniz diye yazanlar oldu. Lezbiyen diyelim, kadınla evli diyelim bir de üstüne para teklif edelim olayı bitiririz dediler. Ben sonuna kadar bunun arkasında savaşıcam. En acısı bunu benim öz annem ve büyüttüğüm kardeşim Bergüzar Korel yaptılar" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o açıklama,