Bergüzar Korel'in Eşi Halit Ergenç'in Kazağı İçin Yorumu Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Halit Ergenç'in fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunarken, eşi için kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Halit Ergenç'in fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunarken, eşi için kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Halit Ergenç'in fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunarken, eşi için kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Halit Ergenç için "Sabah kar yağıyor diye bu kazağı giyip inmiş aşağı. Temenni kazağıymış. Ah bi bilseniz nasıl sakin ve sessiz bir komik olduğunu. Hani sınıfta her yaramazlığın başı olup notları acaip iyi olan ve hep sizi yakanlardan. O konuşturur sizin adınız tahtaya yazılır. Bildiniz mi? O işte." ifadelerini kullanan Korel, sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

berguzar korel halit ergenc