Berrak Tüzünataç'tan Can Yaman'ın Sözlerine Sert Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, Instagram sayfasından Can Yaman'ın bir röportajında söylediği sözlere sert yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, Instagram sayfasından Can Yaman'ın bir röportajında söylediği sözlere sert yanıt verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, Instagram sayfasından bir gazete için röportaj veren Can Yaman'ın röportaj sırasında sarf ettiği sözlere sert tepki gösterdi. 

 

Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında Can Yaman'ın röportajında söylediği "Biz 20’nci bölümde sevgili olduk. Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela ‘Hangimiz Sevmedik’ dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzdem problem yaşadım. Gel de şimdi sette bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar… Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; Hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye “Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu” diye sordurtamazsan o iş tutmaz. Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk." sözlerine cevap verirken "Bilge bir adamdan, bilge cümleler! Yani inanılmaz bir açıklama! Jönlerin libidosuz partnerleri sorun diyorsun he… Vay be… Beğendiğin beğenmediğin partnerlerini de açıklar mısın?" ifadelerini kullandı. 

 

İşte Berrak Tüzünataç'ın o paylaşımı; 

 

 

Not: Fotoğraf Berrak Tüzünataç'ın Instagram sayfasından alınmıştır.