Beyaz ve Sağlıklı Dişler İçin 5 Diş Macunu!

Bakımlı bir görünüm için temiz dişlere ve güzel bir gülümsemeye sahip olmalıyız. Ağız ve diş sağlığını korumak ve beyaz dişlere sahip olmak için farklı özelliklere sahip 5 diş macunu markası nedir? Özellikleri nelerdir? Cevabı haberimizde...

 

Lavera Diş Macunu

 

Temiz içerikli ürün kullanmak istiyorsanız tercih etmeniz gerek diş macunu Laveradır. Lavera, naturkozmetik ve organik sertifikalarının yanında hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve hayvansal içerik barındırmayan vegan bir markadır. Tüm bu özelliklerini yansıttığı diş macunu ile de dişler için kusursuz bir temizlik sunuyor. Markanın florür içeren ve içermeyen seçenekleri de mevcuttur.

dısmacunu

Opalescence Diş Macunu

 

Bembeyaz dişler için tasarlanan Opalescence diş macunları, profesyonel ağız bakım ürünleri referans alınarak tasarlanmıştır. Düzenli kullanımda dişlerde gözle görülür beyazlık sağlayan Opalescence diş macunu, ağızda bıraktığı ferahlık hissi ile ağızda rahatlama sağlar.

dısmacunu

 

 

T-Brush Efervesan Diş Macunu Tableti

 

Ağız bakımı konusunda T-Brush markası, tablet diş macunları ile kullanım alışkanlıklarımızı kökten değiştirebiliriz. Pratik kullanımı ile ilk andan itibaren etkisini bırakan tabletlerin farklı aromalarının yanında florür içeren veya içermeyen çeşitlerine de ulaşabilirsiniz.

Marvis Diş Macunu

 

Aromalı diş macunları seviyorsanız kesinlikle bunu kullanmanız gerekir. Klasikleşen nane aromasının haricinde yasemin, zencefil, meyankökü, tarçın, portakal gibi pek çok farklı aromaya sahip olan marka, ağızda bıraktığı hoş tadın yanı sıra nazik temizleme ve beyazlatma konusunda da oldukça etkilidir.

Dentiste Nighttime Diş Macunu

 

Hepimiz ağız kokusundan şikayet edebilirsiniz, yaygın yaşanan şikayet; sabah ağızda hoş olmayan bir tat ve koku ile uyanmaktır. Dentiste, tam da bu soruna özel olarak Nighttime diş macununu tasarlamıştır. Bu diş macunu, tüm gün ve özellikle gece boyunca ağızda kokuya sebep olan faktörlerle savaşarak sabah çok daha ferah bir nefesle uyanmamıza yardımcı oluyor. 

 

 



Etiketler: