Bilge Kuru Kızı Nazlı'nın Yeni Yaşını Kutladı!

Başarılı İş Kadınları Platformu'nun (BİKAP) kurucusu sosyetenin önde gelen isimlerinden ünlü iş insanı Bilge Kuru, kızı Nazlı'nın doğum gününü pasta keserek kutladı. 

 

Başarılı İş Kadınları Platformu'nun (BİKAP) kurucusu sosyetenin önde gelen isimlerinden ünlü iş insanı Bilge Kuru, kızı Nazlı'nın doğum gününü pasta keserek kutladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü iş insanı Bilge Kuru, kızı Nazlı'nın doğum gününü pasta keserek kutladı.

 

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP)’ın kurucusu Bilge Kuru kızı Nazlı'nın yeni yaşını aile arasında ufak bir pasta keserek kutladı. Bilge Hanım kızı Nazlı'nın yeni yaşın evinde ufak bir doğum günü partisi organize etti. Corona Virüs sebebiyle sadece ailesiyle birlikte Nazlı'ın doğum gününü kutlayan Bilge Hanım bu anları da ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi. Bilge Hanım doğum gününden çektiği kareleri de " O gözlerindeki mutluluk hiç bitmesin... Bana hep böyle bak Nazlı kuzum.... Dünüm, bugünüm, geleceğim... Hayat seni hiç üzmesin, Şans, bereket, sağlık peşinden ayrılmasın... Senin sevdiğin değil seni sevenlerle çevren sarmalansın... Kıymet veren değil hep kıymet gören ol... Yetiştiğin kozalak gibi YUVAN olsun, incitilmeden büyü kendi kurduğun yuvada... Annen olarak sana duamdır... İncinme, incitilme, ama en önemlisi Rabbim sen gibi bir evlat nasip etsin sana.... İYİKİ DOĞDUN RABBİMİN EMANETİ YAVRUM İYİKİİİİ... " notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

 

İşte o paylaşım,

 

bilge kuru kizi nazli